Monique de Roo van Harmoniq Coaching, Training en Mediation uit Voorburg.
Monique de Roo van Harmoniq Coaching, Training en Mediation uit Voorburg.

Workshop 'Van dromen naar werkelijkheid!' bij Harmoniq

Actueel 650 keer gelezen

Voorburg/Rijswijk - Harmoniq organiseert op vrijdag 26 januari de workshop 'Van dromen naar werkelijkheid! in haar trainingslocatie in Sport- en Racketcentrum Westvliet aan de Westvlietweg 55 in Den Haag.

Harmoniq is gespecialiseerd in trainingen en coaching die gebaseerd zijn op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). "Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om een bijdrage te leveren aan een meer harmonieuze wereld", aldus Monique de Roo van Harmoniq Coaching, Training & Mediation uit Voorburg. "Harmoniq is opgericht met de missie: in harmonie zijn met jezelf voor iedereen laagdrempelig en bereikbaar maken. Mensen in beweging brengen en hiermee persoonlijke groei mogelijk maken, dat is waar ik blij van word."

NLP als basis
"NLP is voor mij altijd de basis omdat NLP een krachtige en snelle manier is om veranderingen te realiseren. NLP helpt je om bewust te worden van je onbewuste processen en geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je de dingen doet", vertelt Monique. Harmoniq biedt de volgende diensten aan: bedrijfstrainingen, begeleiding sales & management teams, NLP opleidingen & workshops en NLP coaching.

Van dromen naar werkelijkheid
De kerstperiode komt er aan. Een periode waarin veel mensen goede voornemens en doelen stellen voor het komende jaar. "In de praktijk blijkt het moeilijk te zijn om je hier aan te houden", is Moniques ervaring. "Wil je het dit jaar eens anders doen en je voornemens en doelen waarmaken? NLP kan je hierbij helpen! Diverse NLP technieken kunnen je helpen om je dromen werkelijkheid te maken. In de workshop 'Van dromen naar werkelijkheid' leer ik je hier alles over. De workshop zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari 2018 van 19.00 tot 22.00 uur."

Mijn droom 
"In 2018 wordt mijn droom werkelijkheid en zal ik vanuit Harmoniq de eerste NLP opleidingen voor particulieren gaan geven", laat Monique weten. De eerste maanden van het jaar zullen diverse workshops worden aangeboden gebaseerd op NLP en vanaf april de eerste NLP opleidingen. Ben je benieuwd wat NLP voor je kan betekenen? Kom naar de vrijblijvende informatieavonden toe. De eerste zal plaatsvinden in februari 2018.

Heb je interesse in het volgen van een NLP opleiding of wil je mee doen aan de workshop 'Van dromen naar werkelijkheid'? Stuur dan een e-mail aan: monique@harmoniq.nl.

"Proost op een zorgeloos en gezond nieuwjaar. Vol geluk, positiviteit en zonneschijn. In harmonie met elkaar!", wenst Monique de lezer toe.
 

Uit de krant