Afbeelding

Man gooit vrouw uit raam met Kerst

Actueel 11.856 keer gelezen

Voorburg - In de vroege ochtend van Tweede de kerstdag omstreeks 05:00 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast vanuit een woning in Voorburg.

Ter plaatse werden politiemensen vanaf de eerste verdieping via het raam te woord gestaan door een grotendeels ontkleed stelletje waarvan de man, een 39-jarige man uit Voorburg, verklaarde een leuke kerstnacht te hebben.Wat hij daarmee precies bedoelde mag hij aan de rechter uitleggen, want ongeveer een uur later deed zijn vriendin een 112 oproep dat ze vanuit het raam van de eerste verdieping naar beneden was gegooid.

Toen de politie weer arriveerde, strompelde de hevig in paniek zijnde en gewonde vrouw naar het politievoertuig. Toen agenten even later de deur van de man wilde forceren omdat hij niet naar buiten wilde komen, koos hij toch eieren voor zijn geld en kon hij worden aangehouden. De man vierde Tweede Kerstdag alleen in een politiecel en zijn vriendin is met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De recherche onderzoekt wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. De relatie heeft, zoals menig konijn, in ieder geval het einde van de Kerst niet gehaald. 

Uit de krant