Prins Ronald en Page Annemieke samen met de raad van elf en aanhang (foto: pr Gaanders).
Prins Ronald en Page Annemieke samen met de raad van elf en aanhang (foto: pr Gaanders).

Gaanders nemen alvast voorschot op carnaval

Actueel 418 keer gelezen

Stompwijk - Afgelopen zaterdag namen De Gaanders in Stompwijk alvast een voorschot op het carnaval met De Bles Bierstube.

De gasten werden verwelkomd door Prins Ronald en Page Annemieke om plaats te nemen aan mooi gedekte biertafels. In een uur tijd liep de Stube vol met 300 verklede bezoekers. De mooiste dirndl's en lederhosen waren te bewonderen. Er was veel animo want de avond was binnen 4 dagen uitverkocht. Eerst werd door Prins Ronald een toost uitgebracht, waarna boerenkool en spareribs geserveerd werden. Er was voor iedereen voldoende, gemaakt door topkok Trevor. Met het optreden van De Alpenzusjes en de muziek van Deejay Kevin was de Bierstube compleet en 'gemütlich', zoals een echt Oktoberfest in Beieren.

Inschrijving Optocht
De optocht van de Gaanders start zaterdag 10 februari direct na de hameruitreiking door de burgemeester in Leidschendam. Deelnemers aan de optocht in Leidschendam wordt verzocht om 9.00 uur te verzamelen bij Scheria. De start is vanaf de Veurse Achterweg, om daarna gezamenlijk richting Stompwijk te rijden. In Stompwijk start de optocht weer bij Scheria (verzameltijd 12.00 uur), de stoet komt rond 14.00 uur aan in het centrum van Gaandrië. Inschrijven voor de optocht kan nog via www.degaanders.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant