De SamenLoop voor Hoop Haaglanden vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 in Park Vreugd en Rust te Voorburg (foto: KWF).
De SamenLoop voor Hoop Haaglanden vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 in Park Vreugd en Rust te Voorburg (foto: KWF).

Teamcaptainbijeenkomst SamenLoop voor Hoop

Actueel 196 keer gelezen

Voorburg - De SamenLoop voor Hoop Haaglanden van het KWF vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 in Park Vreugd en Rust te Voorburg.

Op donderdag 1 februari is iedereen welkom op de eerste teamcaptainbijeenkomst bij de Leidschendamse Speeltuinvereniging aan de Rozenlaan 16 in Leidschendam. Je kunt binnenlopen vanaf 20.00 uur. De avond start om 20.15 uur. Op deze avond word je uitgebreid geïnformeerd over de SamenLoop. De rol van teamcaptain wordt toegelicht en je kunt zien hoe je een actie kunt opstarten. Ook kan men vragen stellen.

De teamcaptain stelt een team samen met familieleden, vrienden, collega's, buren of clubleden. Een team bestaat uit minimaal 12 leden. Dit team hoeft nog niet compleet te zijn bij inschrijving. Elk teamlid betaalt 15 euro inschrijfgeld. De teamleden wandelen 24 uur in estafette door het park. Als teamcaptain maak je in overleg een loopschema. Tijdens het weekend kun je beschikken over een kraam waar je allerlei artikelen kunt verkopen ten behoeve van de SamenLoop.

Met het team kun je ook vooraf een of meerdere acties bedenken om op die manier geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast stimuleert de teamcaptain de teamleden om wenszakken te verkopen. Aanmelden voor deze avond kan via e-mail: teams@samenloopvoorhoop-haaglanden.nl. Meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden.

Uit de krant