Wethouder Stemerdink en directeur Sportfondsen de heer B. Giebbels nemen het keurmerkcertificaat in ontvangst (foto: pr).
Wethouder Stemerdink en directeur Sportfondsen de heer B. Giebbels nemen het keurmerkcertificaat in ontvangst (foto: pr).

Keurmerk voor zwembaden De Fluit en Forum Kwadraat

Actueel 1.110 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zwembad De Fluit en Sportcentrum Forum Kwadraat ontvingen op 17 januari in zwembad De Fluit te Leidschendam het Keurmerk Veilig & Schoon van Stichting Zwembadkeur.

Dit Keurmerk is een belangrijke waardering vanuit de zwembadbranche en geeft aan dat het in de zwembaden goed zit met de veiligheid en de hygiëne. Theo Kok, manager van zwembad De Fluit: "We zijn trots op deze teamprestatie. Kwaliteit, veiligheid en hygiëne zijn voor ons belangrijke thema's waar we continu aan werken, samen met de mensen van het hoofdkantoor bij Sportfondsen Nederland. Het behalen van het keurmerk is voor ons een bevestiging dat we daarin de juiste koers varen."

Nu de zwembaden het Keurmerk hebben ontvangen worden zij jaarlijks opnieuw getoetst. Wethouder sport Nadine Stemerdink: "Een mooi resultaat voor onze drukstbezochte sportlocaties. Het Keurmerk is een mooie erkenning van het werk van de medewerkers."

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont Sportfondsen Leidschendam-Voorburg aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers. Bovendien voldoen de zwembaden aan bovenwettelijke eisen, zoals een toezichtplan, bekwaam en herkenbaar personeel, een schoonmaakplan en een protocol voor een adequate afhandeling van klachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant