Dit jaar kunnen bewoners van alle woonzorglocaties van Florence komen brunchen in het Leidschendamse hotel (foto: Florence).
Dit jaar kunnen bewoners van alle woonzorglocaties van Florence komen brunchen in het Leidschendamse hotel (foto: Florence).

Leidschendams hotel biedt bewoners Florence luxe brunch

Actueel 675 keer gelezen

Leidschendam - Wat oktober vorig jaar begon als een ludieke ontbijtpilot tussen expertisecentrum Mariahoeve van Florence en het Fletcher Hotel-Restaurant bij Leidsenhage in Leidschendam, krijgt nu vaste vorm. Dit jaar kunnen bewoners van alle woonzorglocaties van Florence komen brunchen in het hotel. Fletcher biedt hen in samenwerking met Florence Wenst 45 keer een gratis ontbijtbrunch aan.

Het idee voor de ontbijtbrunch voor bewoners van verzorgingshuizen ontstond vorig jaar bij het Fletcher Hotel, omdat het restaurant na het ontbijt voor de hotelgasten bijna altijd met een overschot blijft zitten. Het verse eten weggooien is zonde en voor bewoners van verzorgingshuizen is een ontbijtbrunch in een hotel een hele belevenis. Met die gedachte nam Fletcher vorig jaar contact op met het nabijgelegen Florence Mariahoeve. Het resultaat: voor bewoners werd zes keer een luxe brunch georganiseerd. Het succes was zo groot en er werd zo genoten, dat 'Florence Wenst' en Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag nu een vruchtbare samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan. Daarmee wordt dit jaar de ontbijtbrunch 45 keer aangeboden aan álle locaties van Florence.

De ontbijtbrunch gaat elke keer op maandag plaatsvinden aan het einde van de ochtend, als de hotelgasten weer weg zijn. Elke keer kan een andere Florence-locatie meedoen. 

Op maandag 5 februari vindt de kick-off plaats van de ontbijtbrunchreeks. Als speciale gasten zijn dan bewoners van Mariahoeve uitgenodigd, die inmiddels bekend zijn met het uitje. Ook Florence Wenst en de directeur Services van Florence zijn bij dit unieke moment aanwezig. Het ontbijt wordt muzikaal omlijst door Gregor Bak, ambassadeur van Florence Wenst.
 

Uit de krant