Ferry Mingelen, de gespreksleider van de avond, was parlementair verslaggever en tv-presentator van de NOS (foto: pr).
Ferry Mingelen, de gespreksleider van de avond, was parlementair verslaggever en tv-presentator van de NOS (foto: pr).

Ferry Mingelen presenteert Lijsttrekkersdebat in Theater Ludens

Actueel 864 keer gelezen

Voorburg - Theater Ludens en de Bibliotheek aan de Vliet organiseren op woensdag 14 februari in het theater aan het Burg. Feithplein 95 in Voorburg het Lijsttrekkersdebat Cultuur. Dit in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen die in maart worden gehouden.

De lijsttrekkers van alle politieke partijen in Leidschendam-Voorburg gaan onder leiding van Ferry Mingelen met elkaar én de zaal in debat over het culturele klimaat in onze gemeente. Na de crisis en de enorme bezuinigingen die de culturele sector hebben getroffen, heeft het huidige College zich hard gemaakt voor een nieuwe visie op cultuur. Deze visienota, 'Van Forum tot Universum', is door de gehele gemeenteraad omarmd. Maar wat betekent dit in de praktijk? Wat is cultuur ons waard? En willen de partijen wel investeren in cultuur? Of blijft het bij mooie woorden?

Aan de hand van stellingen worden de lijsttrekkers uitgedaagd stelling te nemen. Een boeiende avond voor iedereen die de lokale cultuur een warm hart toedraagt. Ferry Mingelen, de gespreksleider van de avond, was parlementair verslaggever en tv-presentator van de NOS. Hij werkte onder andere voor Den Haag Vandaag, NOVA, Nieuwsuur en gaf politiek commentaar bij Pauw & Witteman. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Geef u op door het sturen van een e-mail naar s.sok@theaterludens.nl. Als er nog plek is ontvangt u een bevestiging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant