Wethouder Nadine Stemerdink kreeg het evaluatierapport overhandigd. (Foto: PR)
Wethouder Nadine Stemerdink kreeg het evaluatierapport overhandigd. (Foto: PR)

Fenomeen Bovenveen brengt mensen bij elkaar

Actueel 479 keer gelezen

Voorburg - De valuatie fenomeen Bovenveen over 2017 laat mooie resultaten zien. De buurtorganisatie uit de Voorburgse wijk Bovenveen is klaar voor weer een jaar vol mooie activiteiten die mensen in de wijk Bovenveen bij elkaar brengen.

Marian van Kesteren: "We merken dat onze activiteiten wat doen in de wijk. Mensen weten elkaar gemakkelijker te vinden en meer buren zoeken elkaar op voor een praatje. En dat is nu precies wat we willen bereiken. Door het organiseren van sport en spel activiteiten werken aan een saamhorige wijk." Fenomeen Bovenveen bestaat nu een jaar en heeft in die periode al heel wat bereikt. Denk aan Winter Wonderland, de sport- en spelmiddagen en de adoptie van de fitplek. "We merken een positieve energie in de wijk en willen hier ook het komende jaar mee verder", geeft een van de initiatiefnemers aan.

Wethouder Nadine Stemerdink sprak tijdens de overhandiging van het rapport over de behaalde resultaten van het afgelopen jaar haar waardering uit: "Juist dit soort initiatieven zijn nodig om de sociale cohesie in de wijk te bevorderen. Iedere wijk heeft haar eigen behoeften. We hebben de bewoners nodig als oren in de wijk, en om bewoners in beweging te brengen. De kracht ligt ook in de laagdrempeligheid van de activiteiten die Fenomeen Bovenveen organiseert. Ik wil dan ook mijn oprechte dank uitspreken voor alles wat door deze actieve bewoners het afgelopen jaar is neergezet."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant