Een lekker avondje uit eten en stappen bij het sluisje in Leidschendam.
Een lekker avondje uit eten en stappen bij het sluisje in Leidschendam.

Heerlijk Happen en Stappen rond sluis Leidschendam

Actueel 1.303 keer gelezen

Leidschendam - Een lekker avondje uit eten en stappen bij het sluisje in Leidschendam. Met Happen en Stappen gaat het gebeuren. Op één avond een overheerlijk 4-gangendiner in vier restaurants. Elke gang in een ander restaurant en al wandelend genieten van het mooie Leidschendam.

Op 29 maart vindt de eerste editie van Happen en Stappen Leidschendam plaats: "De eerste editie in Leidschendam wordt heel leuk en erg gezellig, de restaurants en ik hebben er dan ook veel zin in", aldus Renée Turion, organisator van Happen en Stappen. "Het is een gezellig evenement waarbij de gasten kunnen genieten van enkele fantastische restaurants rond de sluis. Men begint met het voorgerecht bij een van de restaurants. Na elk gerecht loopt u samen met de groep naar het volgende restaurant."

De restaurants die meewerken aan Happen en Stappen zijn PuuRR aan de Vliet aan de Leidsekade, Bij Erik aan het Sluisplein en De oude Griek en De Pepermolen aan de Sluiskant. "We hebben een mooie avond in gedachten, waar lekker eten zeker bij te pas komt", zegt Erik Tas van Bij Erik. Aan het eind van de avond wordt er gezellig afgesloten bij Grand Café D.O.M. aan de Sluiskant.

Aanmelden kan nog via www.Happen-en-Stappen.nl. Alle informatie kunt u vinden op de website. De kosten voor het deelnemen aan Happen en Stappen zijn €59,50 p.p. voor een lekker 4-gangendiner en vijf drankjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant