Compost scheppen met wethouder Floor Kist (archieffoto Ot  Douwes).
Compost scheppen met wethouder Floor Kist (archieffoto Ot Douwes).

Laatste keer compost scheppen in Voorburg

Actueel 383 keer gelezen

Voorburg - Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op zaterdag 17 maart voor de laatste keer gratis compost scheppen op de milieustraat aan de Nieuwe Havenstraat in Voorburg. Per maandag 4 juni gaat deze Avalex-locatie namelijk voorgoed dicht.

Met deze actie bedanken de gemeente en Avalex alle inwoners voor hun inspanningen om groente-, fruit- en tuinafval en ander groenafval gescheiden aan te leveren. Inwoners krijgen hun ingezamelde afval terug in de vorm van compost. Inwoners kunnen gedurende de dag tussen 8.00 en 17.00 uur zelf compost scheppen. Avalex raadt aan om een stevige zak of een emmer en schep mee te nemen om de compost in te vervoeren. Op de milieustraat aan de Nieuwe Havenstraat schept wethouder Floor Kist rond 9.00 uur symbolisch de eerste zak compost vol.

Op vertoon van de Avalexpas kunnen inwoners gratis compost komen halen. Geadviseerd wordt er op tijd bij te zijn, want het is meestal druk en op is op. Ook inwoners van een wijk, straat of flat waar organisch afval niet gescheiden wordt ingezameld, zijn welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant