De wethouders Nadine Stemerdink en Floor Kist op de asfaltmachine. (Foto: gemeente)
De wethouders Nadine Stemerdink en Floor Kist op de asfaltmachine. (Foto: gemeente)

Laatste etappe van snelfietsroute is aangelegd

Actueel 656 keer gelezen

Voorburg - Het fietspad tussen de fietstunnel bij de Spinozalaan en tramstation Voorburg 't Loo is vrijwel klaar. De wethouders Floor Kist (verkeer) en Nadine Stemerdink (openbare ruimte) hielpen donderdag 15 maart een handje bij het draaien van het warme asfalt op de laatste paar honderd meter van deze gedeeltelijk nieuwe fietsverbinding parallel aan Randstadrail.

Daarna nog de belijning en de fietsers krijgen de ruimte. Het fietspad (kleur: heiderood) is een belangrijke schakel in de regionale snelfietsroute tussen Centrum Den Haag en Leidschenveen. Fietsers beschikken nu over een snelle en comfortabele fietsverbinding door Voorburg.

Oog voor fietsers
Leidschendam-Voorburg werkt overigens hard aan de verbetering van de belangrijkste fietsroutes. Zo is onlangs de fietsroute Veurselaan-Schellinglaan langs de Broeksloot verbeterd. Momenteel worden de tegelfietspaden langs de Monseigneur Van Steelaan vervangen door asfaltpaden en is een begin gemaakt met de aanleg van de Verlengde Velostrada als onderdeel van de snelfietsroute tussen Leiden en Den Haag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant