Afbeelding

Samen het economisch klimaat verbeteren

Actueel 290 keer gelezen

Als voorprogramma van het gemeentelijk verkiezingsdebat op maandag 19 maart was organiseerde MKB Leidschendam-Voorburg een verkiezingsbijeenkomst.

De ondernemersorganisatie had de politieke partijen uitgedaagd om tijdens deze bijeenkomst de aanwezige ondernemers te gaan vertellen waarom op hen te stemmen op 21 maart!

Alle partijen namen de uitdaging aan en onder leiding van bestuurslid Jos Zuijdwijk mochten 7 (kandidaat-)raadsleden hun partij pitchen voor de aanwezige ondernemers. Zij presenteerden hun plannen voor de woonwerkgemeente Leidschendam-Voorburg. Er was aandacht voor de economische kansen zoals de Mall of the Netherlands en het verleiden van deze stroom bezoekers naar de andere mooie winkelgebieden, aandacht voor bereikbaarheid en duurzaamheid en ook dankwoorden richting de ondernemers, die bijdragen aan initiatieven zoals Jongeren in de Lift.

Na de pitches was er nog tijd voor vragen vanuit de zaal waarbij de politieke partijen de ondernemers opriepen om samen met hen de schouders eronder te zetten en zo het economische klimaat verder te verbeteren.

MKB Leidschendam-Voorburg neemt deze uitdaging zeker aan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant