De top drie van de verenigingen uit Leidschendam-Voorburg die donaties ontvingen van de Rabobank ClubKasCampagne (foto: pr Rabobank).
De top drie van de verenigingen uit Leidschendam-Voorburg die donaties ontvingen van de Rabobank ClubKasCampagne (foto: pr Rabobank).

Hoogste donatie Rabobank voor bibliotheek

Actueel 536 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In het Cars Jeans Stadion (ADO Den-Haag) vond onlangs de feestelijke uitreiking van de cheques van de Rabobank Regio Den Haag ClubKasCampagne plaats. Met deze actie draagt Rabobank Regio Den Haag het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank stelde daarom een deel van de winst beschikbaar voor de ClubKasCampagne.

De leden van een aantal clubs en verenigingen in (o.a.) Leidschendam-Voorburg verzamelden in hun regio stemmen. Klanten en leden van de bank konden stemmen op hun favoriete club of vereniging, om zo meer geld in het laatje te krijgen. De deelnemende verenigingen uit de regio Den Haag, mobiliseerden hun eigen achterban om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

De top drie van Leidschendam-Voorburg, Bibliotheek aan de Vliet, Leidschendamse Speeltuinvereniging (LSV) en Scouting Hubertus-Brandaan, werden in het zonnetje gezet door Tony Kruisland, lid Rabobank marktteam Leidschendam-Voorburg. De bibliotheek kreeg in de regio de meeste stemmen en ontving daarmee het hoogste bedrag €2.005 van de Rabobank. De Leidschendamse speeltuin ontving €1.375 en Scouting Hubertus Brandaan €1.075.

"We zijn hier superblij mee. We gaan het geld gebruiken om extra kano's aan te schaffen voor onze snelgroeiende Waterscouts-speltak" vertelt de trotse voorzitter Evelien Beguin van Hubertus Brandaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant