Alle bezoekers van het winkelcentrum mogen hun eigen bosje tulpen komen plukken (foto: VidiPhoto).
Alle bezoekers van het winkelcentrum mogen hun eigen bosje tulpen komen plukken (foto: VidiPhoto). Foto: VidiPhoto

Gratis tulpen plukken bij winkelcentrum Leidsenhage

Actueel 2.026 keer gelezen

Leidschendam - Een vrolijke start van de lente in Leidsenhage; een bos tulpen cadeau voor alle bezoekers. Op zaterdag 31 maart staat er een heuse Tulpenpluktuin, met maar liefs 30.000 tulpen, in Leidsenhage. Alle bezoekers van het winkelcentrum worden uitgenodigd om een eigen bos tulpen te komen plukken in de tulpenpluktuin.

Leidsenhage brengt de lente naar haar bezoekers. Alle bezoekers van het winkelcentrum mogen hun eigen bosje tulpen komen plukken. Vanaf 09:30 start het plukken in de kleurrijke tuin, totdat de laatste tulp geplukt is (uiterlijk 17:00 uur). De bezoekers krijgen een handig tasje om het geplukte bosje in mee te nemen. De tas kan in de tuin gevuld worden met 15 tulpen naar keuze. De verschillende kleuren tulpen komen uiteraard allemaal van Nederlandse bodem.

Om een gratis bos tulpen te plukken moeten bezoekers de nieuwe Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart tonen. Heeft men de klantenkaart nog niet, dan staan hostessen klaar bij de ingang van de Tulpenpluktuin om bezoekers te helpen bij de aanvraag hiervan. De klantenkaart is gratis en gemakkelijk aan te vragen via de Leidsenhage Vernieuwt app.

Leidsenhage wordt de komende jaren vernieuwd. Na de verbouwing en uitbreiding zal het winkelcentrum in 2019 verder gaan als 'Mall of the Netherlands.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant