Dhr. Dennis de Beer (l.) en dhr. Tom Goutier, voorzitter van de branchevereniging NETEX (foto: pr).
Dhr. Dennis de Beer (l.) en dhr. Tom Goutier, voorzitter van de branchevereniging NETEX (foto: pr).

Stomerij Panda krijgt milieu- en kwaliteitscertificaat

Actueel 588 keer gelezen

Voorburg - Stomerij Panda heeft tijdens de NETEX Marketing Jaarprijs 'De Beste Stomerij van Nederland', hèt vakevenement voor de Nederlandse stomerijbranche, wederom het fantastische NETEX Milieucertificaat en het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat ontvangen.

Het NETEX Milieucertificaat wordt toegekend aan de stomerij die volgens strikte regels en normen werkt en daarbij milieubewust is. De werkplek en de installaties worden beoordeeld op de juiste handhaving en inrichting. Dit onderzoek voor certificering wordt uitgevoerd door een extern, onafhankelijk bureau. De controle is intensief, en bestaat voornamelijk uit metingen en onderzoeken. Het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat is een toevoeging op het milieucertificaat.

Dit certificaat is een bekroning voor een stomerij die op een hoog niveau van bedrijfsvoering en uitoefening daarvan werkt. Het biedt de consumenten het vertrouwen dat zij te maken hebben met een zeer professionele en duurzame textielreiniger. De NETEX stomerij met dit certificaat levert een gegarandeerde en gecontroleerde kwaliteit af.

De certificaten, waarvoor men moet voldoen aan strenge eisen, zijn nu weer voor drie jaar verlengd. 

Stomerij Panda is gevestigd in Voorburg aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 24. Meer informatie op www.stomerijpanda.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant