Willem Wenckenbach (AH), Karim Jabroun (Florence), Monique Suijten en Barbara Heuff van Inner Wheel (foto: Inge Koot).
Willem Wenckenbach (AH), Karim Jabroun (Florence), Monique Suijten en Barbara Heuff van Inner Wheel (foto: Inge Koot).

High tea voor bewoners van De Mantel

Actueel 699 keer gelezen

Voorburg - Bewoners van Woonzorgcentrum De Mantel werden donderdag 29 maart in het zonnetje gezet door serviceclub Inner Wheel in samenwerking met Albert Heijn Julianabaan.

De ouderen genoten van een uitgebreide high tea en konden tegelijkertijd prijzen winnen tijdens de bingo. "Wij willen de ouderen een leuke middag bezorgen", vertelt Monique Suijten van Inner Wheel Voorburg.

Inner Wheel is een serviceclub waar het draait om betrokkenheid, verbondenheid, solidariteit, er voor elkaar zijn, erbij horen en vooral ertoe doen. Eenmaal per maand komen de dames van Inner Wheel samen en organiseren zij iets voort elkaar of voor anderen. Dit keer voor de bewoners van De Mantel.

Monique vondt Willem Wenkenbach van AH bereid deze high tea te ondersteunen. "Dat doen wij graag. Zo laten wij onze betrokkenheid met de buurt zien. Alles wat er te eten en te drinken is deze middag komt van AH." De 15 dames van Inner Wheel zorgden ervoor dat de heerlijkheden uitgeserveerd werden. Er was van alles te smikkelen in paassferen en daar hoort natuurlijk een advocaatje bij. "Dat vinden de ouderen geweldig", aldus Willem.

Ook aan de gesloten afdeling was gedacht. Daar werden de lekkernijen later in de middag geserveerd. Coördinator gastvrijheid Karim Jabroun van De Mantel zorgde ervoor dat alles vlotjes verliep en dat de ouderen het naar de zin hadden. Tijdens de bingo waren er leuke prijzen te winnen, gesponsord door Inner Wheel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant