Iedereen kon gratis een bosje tulpen komen plukken in de kleurrijke tuin met maar liefs 30.000 tulpen (foto: Michel Groen).
Iedereen kon gratis een bosje tulpen komen plukken in de kleurrijke tuin met maar liefs 30.000 tulpen (foto: Michel Groen). Foto: Michel Groen

In de rij voor gratis bosje tulpen

Actueel 874 keer gelezen

Leidschendam - Enthousiaste reacties afgelopen zaterdag 31 maart bij de tijdelijke tulpenpluktuin die was aangelegd op het middenterrein van winkelcentrum Leidsenhage. Iedereen kon gratis een bosje tulpen komen plukken in de kleurrijke tuin met maar liefs 30.000 tulpen.

Velen maakten gebruik van de gelegenheid om tulpen te komen halen. Regelmatig stond er een lange rij voor de aangelegde bloembedden met tulpen, die zorgden voor een vrollijke aanblik van het plein. Alle bezoekers mochten een eigen bos tulpen komen plukken in de tulpenpluktuin. De bezoekers kregen een handig tasje om het geplukte bosje in mee te nemen. De tas kon in de tuin gevuld worden met 15 tulpen naar keuze. De verschillende kleuren tulpen uiteraard afkomstig van Nederlandse bodem. En ook de ondernemers van Leidsenhage ontvingen een mooie bos tulpen.

Wel moest je om een gratis bos tulpen te plukken de nieuwe Leidsenhage Vernieuwt klantenkaart tonen. Voor degenen die deze nog niet hadden, stonden hostessen klaar bij de ingang van de Tulpenpluktuin om bezoekers te helpen bij de aanvraag hiervan. Dat ging niet bij iedereen even gemakkelijk via de Leidsenhage Vernieuwt app, maar er is niemand zonder tulpen weggestuurd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant