Afbeelding

Koninklijke onderscheiding voor Marjan van Giezen

Actueel 534 keer gelezen

Voormalig fractievoorzitter van de PvdA, Marjan van Giezen, is tijdens haar zelf georganiseerde afscheidborrel koninklijk onderscheiden door Burgemeester Tigelaar. Zij werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau vanwege haar inzet als raadslid voor een periode van 12 jaar, waarvan 4 jaar als fractievoorzitter..

Omdat van Giezen, tegen haar eigen wil in, op een onverkiesbare plek terecht was gekomen op de kandidatenlijst van de PvdA trok zij zich terug voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. 

De burgemeester bedankte haar als scheidend raadslid voor haar jarenlange inzet voor de lokale samenleving. In zijn persoonlijk woordje benadrukte de Burgemeester haar gedrevenheid om iets te bereiken of voor elkaar te krijgen. "Je signaleerde problemen, zocht mensen op, bracht voorstellen in en liet als een echte volksvertegenwoordiger de stem van de inwoner horen."

Namens het college ontving Marjan van Giezen ook de gemeentelijke onderscheiding, de Vroedschapspenning, evenals een aantal andere raadsleden tijdens de afscheidsceremonie van de raad op dinsdag 27 maart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant