Topavond met All Talents, het Jongerenteam, de Jury en Techniek (foto: Ot Douwes).
Topavond met All Talents, het Jongerenteam, de Jury en Techniek (foto: Ot Douwes).

Bijna laatste Open Podium was topavond

Actueel 352 keer gelezen

Voorburg - Het Open Podium op donderdag 12 april in Theater Ludens was weer een topavond. De jury had de bijna onmogelijke taak om een keuze te maken wie op de Slotavond zaterdag 26 mei nogmaals mogen optreden.

De enthousiaste en leuke band Meisjes beet het spits af. Juliette Goudart en Jill Wegman volgden met hun twee zelfgeschreven nummers. Kay van Hulst van de leerlingenraad Corbulo College gaf samen met presentator Angelique Schipper een kijkje in de Techniek & Art-opdracht van de 1e klas. In de grote zaal gaf de Reddingsbrigade Leidschendam-Voorburg een zeer aansprekende presentatie met een demonstratie van de reddingsgreep.

Daarna waren de spotlights gericht op het Hadriani Kwartet van het Huygensfestival met hun inspirerende vertolking van klassieke muziek op drie violen en de cello. Arjo Nagelhout presenteerde zijn eindopdracht Kunst van het NOVUM: 'Wonderland' met witte 3D tekeningen die met een app zo in je kamer gezet kunnen worden. In de pauze werd volop gejamd, waarna Fenny van Popta van het Hadriani Kwartet ook nog even zongen. Dit verrassend goede optreden werd door de jury beloond met een wildcard.

De band Meisjes en het duo Juliette Goudart en Jill Wegman zijn door naar de Slotavond. Groep 8-er? Meld je aan voor vrijdagavond 18 mei op de website van Talentenloods, of kom kijken. Kaarten reserveren via Theater Ludens. Deze kosten € 5,50. Jeugd t/m 21 jaar gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant