Gaetano van Vugt en Yvette van der Sloot van Fitness Avenue in het voormalige Neherlaboratorium (foto: Inge Koot).
Gaetano van Vugt en Yvette van der Sloot van Fitness Avenue in het voormalige Neherlaboratorium (foto: Inge Koot).

Drukbezochte open dagen bij Fitness Avenue

Actueel 2.433 keer gelezen

Leidschendam - Na succesvolle open dagen, afgelopen weekend en op maandag 30 april, is Fitness Avenue op 1 mei officieel geopend. Deze kleinschalige sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat bevindt zich in het voormalige Neherlaboratorium, Neherpark 7 in Leidschendam. 

"Het was heel erg druk tijdens de open dagen", vertelt Gaetano van Vugt, manager van deze tweede vestiging van Fitness Avenue. "Veel bezoekers hebben zich direct ingeschreven. Mijn agenda staat vol met afspraken voor intakegesprekken." Bij het eerste bezoek vindt er een persoonlijk gesprek plaats waarin de doelen van de klant worden besproken. Daarnaast wordt de klant gewogen en gemeten. "Wij hebben geavanceerde meetapparatuur waarmee wij alle lichaamsmaten kunnen meten maar ook de bloeddruk en longinhoud. Elke klant ondergaat zo een soort gezondheidstest." Via een persoonlijk account, zichtbaar in een speciale app, kan de klant zijn metingen bekijken. Op deze manier heeft de gebruiker in één oogopslag alle gegevens die nodig zijn om een goed beeld te krijgen van zijn of haar fysieke gezondheid. 

In de sportzaal worden in groepsverband circuittrainingen gegeven. De groep bestaat uit maximaal 8 personen waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is. Want daar gaat het om bij Fitness Avenue. "Ik vind het belangrijk dat het sporten voor de klant iedere keer weer een feestje is", zegt Gaetano. 

Bij goed weer wordt er buiten gesport op het mooie grasveld voor de sportschool. "Wij geven hier bootcamplessen en yoga als het weer goed is", licht Yvette van der Sloot toe. Zij is actief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe sportschool. 

Een lidmaatschap bij Fitness Avenue kost € 69,- per maand (bij een halfjaarlidmaatschap € 59,-). Voor dit bedrag kan men onbeperkt sporten met persoonlijke begeleiding, 1x per week een Small Group les volgen, gebruik maken van sauna, zwembad, de handdoekenservice en koffie, thee na de training. Er is een fysiotherapie-, pedicure-, beauty- en wellness-praktijk aanwezig.

Openingstijden: door de weeks van 09.00 tot 21.45 uur, in het weekend van 09.00 tot 16.45 uur. Meer informatie op www.fitnessavenue.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant