Logo hetkrantje-online.nl

Man aangehouden voor reeks auto-inbraken

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Agenten hielden donderdag 3 mei omstreeks 3:00 uur een 42-jarige man uit Den Haag aan als verdachte van inbraken in meerdere auto's aan de Kersengaarde. De politie onderzoekt de zaak.

Een getuige belde rond 2:45 uur de politie omdat een in het donker geklede man ruiten van personenauto's  zou ingooien. Agenten gingen onmiddellijk naar de Kersengaarde en hielden daar een verdachte aan. In totaal was er in zeven voertuigen ingebroken. 

Aan het politiebureau bleek dat de verdachte mogelijk gestolen goed en sporen van de auto-inbraken bij zich droeg. Het team Forensische Opsporing deed uitgebreid onderzoek naar sporen in en op de getroffen auto's. Ook sleepten zij een aantal voertuigen voor nader onderzoek weg. Agenten spraken met een aantal getuigen.

De meeste slachtoffers deden inmiddels aangifte. De verdachte zit nog vast en zijn betrokkenheid bij de reeks auto-inbraken wordt nader onderzocht.

Politie Leidschendam-Voorburg onderzoekt de auto-inbraken en is op zoek naar getuigen en slachtoffers. Hebt u iets gezien in de omgeving van de Kersengaarde? Of is er in uw auto ingebroken? Bel dan met 0900-8844.
 

Meer berichten