Inwoners en ondernemers in gesprek met  onderhandelaars van VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP. (Foto: PR)
Inwoners en ondernemers in gesprek met onderhandelaars van VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP. (Foto: PR)

Huiswerk voor VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP

Actueel 401 keer gelezen

Leidschendam - Onderhandelaars van VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie-SGP stonden maandagavond 7 mei klaar om te luisteren naar de inbreng vanuit de samenleving. Inwoners kregen de kans onderwerpen aan te reiken waar zij de komende jaren aandacht voor willen hebben vanuit de politiek en gemeente.

Het was druk in de hal van het gemeentehuis. Circa 50 Inwoners en partijen hebben tijdens de inloopbijeenkomst of per e-mail bij de onderhandelende partijen aangegeven wat zij belangrijk vinden voor Leidschendam-Voorburg. Onder hen inwoners, ondernemers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en raadsleden. De inbreng varieerde van aandacht voor ondernemen in het buitengebied, kunst en cultuur, duurzaamheid, kwaliteit van de leefomgeving en bereikbaarheid tot extra inzet op onderwijshuisvesting, fietsverkeer en woningbouw voor alle doelgroepen.

De onderhandelaars noteerden alle voorstellen, visies, ideeën en verzoeken. "Het laat goed zien wat er speelt en leeft in Leidschendam-Voorburg", aldus de onderhandelaars. De inbreng wordt gebruikt bij de gesprekken om te komen tot een onderhandelingsakkoord op hoofdlijnen dat de komende weken verder uitgewerkt wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant