Nikita Ramona Robles de Medina is finalist voor de verkiezing van de Mrs. Nederland Universe (foto: pr).
Nikita Ramona Robles de Medina is finalist voor de verkiezing van de Mrs. Nederland Universe (foto: pr).

Nikita naar finale Mrs. Nederland Universe

Actueel 778 keer gelezen

Leidschendam - Nikita Ramona Robles de Medina (31 jaar) uit Leidschendam is doorgedrongen tot de finale voor de verkiezing van Mrs. Nederland Universe.

Nikita is van beroep personal-development coach. Hierbij begeleidt zij mensen om fitter te worden door middel van trainings- en voedingsschema's.

Mrs. Netherlands Universe is een verkiezing voor dames vanaf 24 jaar. Het mooie van deze verkiezing is dat moeders en getrouwde vrouwen ook mogen deelnemen. Het doel is met deze verkiezing te laten zien dat de beauty van de vrouw niet gebonden is aan leeftijd. Je kunt immers nog steeds een beauty zijn, al ben je ouder dan 30 of 40.

De verkiezing zet zich tevens in voor het goede doel 'STOP Domestic Violence against Women'. Zo zullen de finalisten o.a. kleding inzamelen die wordt afgegeven in een van de opvanghuizen voor vrouwen in Nederland, in samenwerking van stichting Wende en vele andere organisaties in Nederland. Iedere finalist heeft ook een videoboodschap gemaakt om meer bewustwording voor huiselijk geweld tegen vrouwen te creëren.

De finale van Mrs. Nederland Universe vindt plaats op 3 juni in het Opera Zalencentrum in Den Haag. De winnares zal Nederland in december internationaal gaan vertegenwoordigen op de Filipijnen. Internationaal doen er maar liefst 84 landen mee.

Uit de krant