Wethouder Nadine Stemerdink (l.) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink (foto: Valerie Kuypers).
Wethouder Nadine Stemerdink (l.) ontvangt de cheque uit handen van Fonds 1818-directeur Sanne ten Bokkel Huinink (foto: Valerie Kuypers).

Fonds 1818 schenkt de gemeente 18.000 euro

Actueel 574 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Fonds 1818 heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg een cheque ter waarde van € 18.000,18 aangeboden. De gemeente heeft besloten dit bedrag te besteden aan: Fenomeen Bovenveen, . 'Wortelen in de wijk', de Dorpsketting en website Stompwijk en Actieteam 'De Kunst van het Rondkomen'.

De cheque werd overhandigd tijdens het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag. Sanne ten Bokkel Huinink, directeur van het fonds: "Tijdens het festival hebben we kunnen zien dat er al veel geweldig inspirerende maatschappelijke initiatieven plaatsvinden in onze regio. Dat smaakt naar meer. Daarom hebben we alle gemeenten een cheque aangeboden. Zodat we samen de maatschappij een beetje beter maken." Bewoners met goede ideeën kunnen een jaar lang bij het fonds terecht voor advies, begeleiding en financiële ondersteuning

"Wij zijn er op trots op dat in onze gemeente hele actieve en inventieve mensen wonen. Mensen die zeer betrokken zijn bij de gemeente en zich inzetten voor hun medebewoners. De projecten die wij hebben geselecteerd zijn hier mooie voorbeelden van. Het is dan ook niet meer dan terecht dat zij de bijdrage van Fonds1818 ontvangen", aldus wethouder Stemerdink.

Fonds 1818 is jarig en trakteert in de hele regio. Bewoners met goede ideeën kunnen een jaar lang bij het fonds terecht voor advies, begeleiding en financiële ondersteuning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant