Het was gezellig druk met mensen de voertuigen kwamen bewonderen en natuurlijk ook onder de motorkap wilden kijken (foto: Michel Groen).
Het was gezellig druk met mensen de voertuigen kwamen bewonderen en natuurlijk ook onder de motorkap wilden kijken (foto: Michel Groen). Foto: Michel Groen

Geslaagde oldtimerdag Leidschendam Centrum

Actueel 533 keer gelezen

Leidschendam - De eerste oldtimerdag in Leidschendam Centrum was op zaterdag 16 juni, de zaterdag voor Vaderdag, een groot succes.

Honderden mensen bezochten de dag die was georganiseerd door Johan Kool en Marcel Lelieveld. De Damlaan was afgesloten voor het verkeer zodat iedereen op zijn gemak langs de tientallen oldtimers konden lopen, die in een lange rij stonden opgesteld. Niet alleen stonden er allerlei auto's van verschillende leeftijden, maar ook een aantal motoren en historische brommers. Het was gezellig druk met mensen die de voertuigen kwamen bewonderen en in sommige gevallen natuurlijk ook even onder de motorkap wilden kijken.

Voor extra gezelligheid en sfeer was gezorgd doordat er de rockabillyband Barnbees uit Heemskerk speelde. Zij brachten muziek ten gehore uit de tijd van Cadillacs en petticoats, waarop sommigen even een dansje maakten. Bovendien was er een Elvis Presley lookalike aanwezig en ging de mascotte van winkelgebied Leidschendam-Centrum graag met kinderen en andere gegadigden op de foto. Voor de lekkere trek stond er een BBQ foodtruck en je kon op diverse plaatsen terecht voor een hapje en een drankje, waaronder op een speciaal opgesteld terras voor het podium waarop de band speelde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant