Politiebureau Leidschendam-Voorburg (foto: Michel Groen).
Politiebureau Leidschendam-Voorburg (foto: Michel Groen).

Politiebureau uurtje eerder dicht

Actueel 782 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het politiebureau aan het Temeculaplein in Voorburg heeft met ingang van zaterdag 14 juli aangepaste openingstijden voor het publiek. Vanaf 14 juli is dit bureau voor het doen van aangifte geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (in plaats van 18.00 uur) en op donderdagavond tot 21.00 uur (was al zo).

Buiten deze tijden en op feestdagen is het politiebureau gesloten voor het publiek. Wel is het in spoedgevallen mogelijk om via de intercom contact te leggen met het servicecentrum van de politie. Deze nieuwe openingstijden zijn besproken met de gemeente.

Het aanpassen van de openingstijden is noodzakelijk in verband met beperkte politiecapaciteit en het is mogelijk omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om een aangifte of melding te doen via www.politie.nl of via 0900-8844 een afspraak maken. Meer informatie over de manieren waarop u aangifte kunt doen, leest u op www.politie.nl/aangifte.

Omdat het politiebureau voor het publiek korter is geopend, zijn ook minder agenten nodig om het bureau bemand te houden. Deze agenten komen beschikbaar voor ander politiewerk op straat.

De politie blijft 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar en beschikbaar. Wilt u met de politie in Leidschendam-Voorburg in contact komen, kan dat via 0900-8844 of via www.politie.nl. Heeft u met spoed politie nodig, bijvoorbeeld als iemands leven in gevaar is of als u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak, kunt u altijd bellen met 1-1-2. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant