Feestelijke handeling door vertegenwoordiger van WZH, WoonInvest) en wethouder Juliette Bouw (foto: pr WZH).
Feestelijke handeling door vertegenwoordiger van WZH, WoonInvest) en wethouder Juliette Bouw (foto: pr WZH).

Hoogste punt WZH Vliethof in Huygenskwartier bereikt

Actueel 332 keer gelezen

Voorburg - Het hoogste punt van de bouw van WZH Vliethof is bereikt. Dit werd donderdag 19 juli gevierd met een heus 'pannenbier'. In aanwezigheid van wethouder Juliette Bouw werden de vlaggen van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg, WoonInvest en WZH gehesen.

Wethouder Bouw: "Eén op de vier inwoners van Leidschendam-Voorburg is 65 jaar of ouder. Daarom vind ik het heel belangrijk dat wij in onze gemeente goede voorzieningen hebben. Het nieuwe Vliethof is een mooie samenwerking tussen WZH en WoonInvest. Ik ben blij om te zien dat de bouw in rap tempo vordert, onze inwoners kijken al jarenlang uit naar deze nieuwe woonzorgvoorziening in Voorburg."

Omwonenden, relaties en medewerkers van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg, WoonInvest en WZH en cliënten van WZH waren uitgenodigd om dit hoogtepunt samen te vieren onder het genot van een hapje en drankje. In Rustoord genoten cliënten en medewerkers mee met dit feestelijke moment via een livestream.

Begin 2017 is aan de Vliet in het Huygenskwartier te Voorburg gestart met de bouw van Vliethof, op de plek waar vroeger Rustoord stond. In het nieuwe woonzorgcentrum komt plek voor zo'n 90 bewoners met dementie. Vliethof is een samenwerking tussen WZH en WoonInvest en wordt medio 2019 opgeleverd.

(foto: Ap de Heus).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant