Michiel Gorsse neemt de taken over van de huidige gemeentesecretaris, die naar de gemeente Zoetermeer gaat (foto: gemeente LDVB).
Michiel Gorsse neemt de taken over van de huidige gemeentesecretaris, die naar de gemeente Zoetermeer gaat (foto: gemeente LDVB).

Michiel Gorsse waarnemend gemeentesecretaris

Actueel 881 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Michiel Gorsse is door het college van burgemeester en wethouders per 20 augustus benoemd tot waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Gorsse werkt sinds 2009 bij de gemeente Leidschendam-Voorburg in verschillende functies. Zijn laatste functie is die van directeur voor de programma's moderne overheid, sociaal domein en omgevingswet. Zijn kennis van de organisatie zorgt voor de continuïteit waar nu behoefte aan is.

Gorsse gaat aan de slag met het volledig takenpakket van de gemeentesecretaris/algemeen directeur, waaronder het voorbereiden en bijwonen van de collegevergaderingen, het aansturen van de organisatie en afdelingshoofden en het bijwonen van regionale overleggen. Hij wordt ook de gesprekspartner voor de ondernemingsraad.

Michiel Gorsse neemt hiermee de taken over van de huidige gemeentesecretaris, André Huykman, die per 1 september gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Zoetermeer wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant