Enthousiaste koren en verschillende klederdrachten zorgden voor een goede sfeer in het centrum van Leidschendam (foto: Michel Groen).
Enthousiaste koren en verschillende klederdrachten zorgden voor een goede sfeer in het centrum van Leidschendam (foto: Michel Groen). Foto: Michel Groen

Shantykorenfestival zorgt voor sfeer in Leidschendam Centrum

Actueel 513 keer gelezen

Leidschendam - Ondanks dat de zomer wat minder begint te worden en de paraplu af en toe nodig was, hebben velen op zaterdag 25 juli weer genoten van de zeemansliederen die ten beste werden gegeven door Shantykoren aan en rondom de sluis.

Maar liefst 11 koren zongen de hele middag door 'zeemansliederen' op verschillende podia bij de Petrus en Pauluskerk, bij het sluiswachtershuis, op het parkeerterrein aan het Molenpad bij Gall & Gall en op het Damplein. Niet alleen de liederen die ten gehore werden gebracht, maar ook de bonte verzameling van klederdrachten waarin de zangers en zangeressen gehuld waren zorgden voor extra sfeer in Leidschendam Centrum.

"Met dank aan de sponsors; Stichting Promotie Leidschendam Centrum, Fonds 1818, Hoogvliet Supermarkten, Bistro Nr.11, de dames van de EHBO en iedereen die verder nog heeft meegeholpen is alles gelukkig weer goed gegaan en is het weer gelukt er een feestelijke dag van te maken", aldus Hans van Santen van shantykoor Midscheeps.

(foto: Michel Groen).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant