Een dankbaar team van vrijwilligers name vele zakken met kleding in ontvangst tijdens het Cultureel Zomerfestival (foto: pr).
Een dankbaar team van vrijwilligers name vele zakken met kleding in ontvangst tijdens het Cultureel Zomerfestival (foto: pr).

Anderhalve kuub kleding voor Kledingbank

Actueel 422 keer gelezen

Voorburg - Zaterdag mocht dan wel niet de meest zomerse dag zijn voor een buitenevent maar het was een stralende dag voor het team van Kledingbank van WOeJ op het Cultureel Zomerfestival.

Al om half 10 stond zaterdag de eerste bezorger al in de stand met 4 vuilniszakken vol textiel. Toen het naaiatelier was ingericht en het vrijwilligersteam paraat stond bleven de bezoekers met zakken vol kleding en schoeisel aanlopen. "Voor reparatie- en verstelwerk was dan wel minder animo maar het was ons vooral te doen om onze kenbaarheid en inwoners gemak te bieden op De Julianabaan", liet een dankbaar team van vrijwilligers weten.

Zaterdag 15 september is er weer een inzameldepot maar dan staat De Kledingbank in de Damstraat bij sluis in Leidschendam. Het recyclingconcept maakt dan onderdeel uit van Het Grondstoffen Lab waar nog veel meer te ervaren is. De WOeJ Kledingbank is blij met heren- dames- kinder- en babykleding, schoeisel, sportkleding en feestkleding. Ook beddengoed, keukentextiel, gordijnen, handdoeken, tassen, riemen en modeaccessoires zijn welkom.

Inwoners van Leidschendam-Voorburg, Stompwijk, Wassenaar en Voorschoten met een ooievaarspas of die tot de minima behoren, kunnen kosteloos gebruik maken van De Kledingbank. De Kledingbank aan de Van Faukenbergestraat 1 te Voorburg is geopend van ma. tot en met do. van 9.00 tot 15.00 uur en vr. van 9.00 tot 13.00 uur. Meer info op www.woej.nl/buurt-buren/kledingbank/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant