De nieuwe president van de Lionsclub Voorburg, Jan Engels (foto: pr).
De nieuwe president van de Lionsclub Voorburg, Jan Engels (foto: pr).

Lionsclub introduceert Leeuwenhart Trofee

Actueel 249 keer gelezen

Voorburg - Dit jaar bestaat de Lionsclub Voorburg 55 jaar. In dit lustrumjaar wil Lionsclub Voorburg niet alleen aandacht geven aan de vele Goede Doelen die ze in Voorburg-Leidschendam ondersteunt, maar gaat ze dit jaar een stapje verder.

Op zaterdag 25 augustus werd het nieuwe lustrumjaar voor Lionsclub Voorburg feestelijk geopend. Al die jaren ondersteunt de serviceclub goede doelen in de gemeenschap. Niet door zomaar geld te doneren, maar door de handen uit de mouwen te steken en door het organiseren van activiteiten en evenementen die geld opleveren. Denk daarbij aan het jaarlijkse concert in de Oude Kerk.

Tijdens zijn openingsspeech ontvouwde de nieuwe president, Jan Engels, de hoofdlijnen van de plannen. Het lustrumjaar krijgt het thema 'Midden in de samenleving' mee. Daarmee wil de Lionsclub benadrukken dat het aandacht heeft voor de Voorburgse gemeenschap en de goede doelen in de gemeente wil blijven ondersteunen. Daarnaast introduceert Lionsclub Voorburg komend jaar een nieuwe trofee: de Leeuwenhart Trofee. Deze trofee gaat naar de Voorburger die zich heeft onderscheiden door zich in te zetten voor andere Voorburgers. Degene die de trofee wint, krijgt zeggenschap in het aanwijzen van een Goed Doel.

Namen van personen, verenigingen en instellingen kunnen aan Lionsclub Voorburg worden doorgegeven via e-mail: lions@lionsvoorburg.nl of via facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant