Afbeelding

Benefietconcert in Oude Kerk

Actueel 238 keer gelezen

Voorburg - De Vlietdagen gaan vanavond van start met een benefietconcert in de Oude Kerk/ Martinikerk in de Herenstraat, Voorburg. Het concert wordt om 20.00 uur geopend door Burgemeester Tigelaar en staat in het teken van: Hier is daar, daar is hier. Na afloop is er koffie, wijn en oosterse hapjes. 

Het benefietconcert is een initiatief van De Stadscoalitie. Tijdens dit concert, met muziek, poëzie en verhalen uit verschillende werelden, staat het levensverhaal van dirigent, componist, fluitist Majed Saraiedin centraal (www.majedsaraiedin.com). Zijn droom is een Oosterse muziekschool op te richten. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor Syrische kinderen in Jordanië die ook daar muziekles krijgen: The Syria Fund (www.thesyriafund.org).

Laat u verrassen door een avond met wereldmuziek, met naast Majed Saraiedin: Marijke Agterbosch (dichteres), Abovian Armeens jongerenkoor, Monir Goran (gitarist, luispeler), Azar Tishe (dichteres, zangeres), Nour Wahidi (zangeres) en Ako Taher (pianist, finalist Hollands Got Talent).

Locatie: Oude Kerk/ Sint-Martinikerk Herenstraat 77 te Voorburg

Meer infomatie over De Stadscoalitie: www.stadscoalitie.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant