Afbeelding

GroenLinks wil huisartsenpost op KJ44

Actueel 1.370 keer gelezen

Leidschendam - De fractie van GroenLinks vindt dat er een huisartsenpost hoort te zijn binnen de gemeente. Smash, de organisatie van alle Huisartsenposten (HAP) in de regio, onderzoekt of de vestiging van een huisartsenpost op KJ44 mogelijk is. KJ44 staat al jaren leeg en de gemeente is voornemens dit pand aan de Koningin Julianaweg 44 in Leidschendam te verkopen. 

Met het vertrek van de spoedeisende hulp bij Anthonisuhove is ook de huisartsenpost daar vertrokken. Inwoners zijn nu aangewezen op Den Haag als zij in het weekend of 's avonds een huisarts nodig hebben.

Parkeren lijkt een probleem te zijn als hier een huisartsenpost gevestigd zou gaan worden. Er rust een parkeerbeperking op het pand. GroenLinks stelt voor om af te wijken van de parkeerbeperkingen bij KJ44. 

Op 25 september bespreekt het Raadsforum de mogelijke realisering van een huisartsenpost op KJ44. GroenLinks dient hiertoe een motie in. Zij wil Smash uitnodigen om een presentatie, van het onderzoek naar de vestiging van een huisartsenpost, te houden. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant