Gertrude van den Brink van Middin, wethouder Juliette Bouw en de bewoners Kim en Corry knipten het lint door (foto: Stefan Segers).
Gertrude van den Brink van Middin, wethouder Juliette Bouw en de bewoners Kim en Corry knipten het lint door (foto: Stefan Segers). Foto: Stefan Segers

Woonlocatie Balen van Andelplein feestelijk geopend

Actueel 830 keer gelezen

Voorburg - De woonlocatie Balen van Andelplein in Voorburg is donderdag 4 oktober feestelijk geopend. De opening werd gevierd door bewoners, verwanten, medewerkers en buurtbewoners.

Na een mooie toespraak van onder andere locatiemanager Hans Houweling, werd de locatie officieel geopend. Het was aan Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter Middin, en Juliette Bouw, wethouder gemeente Leidschendam-Voorburg, de eer om met bewoners Kim en Corry de openingshandeling uit te voeren. Samen knipten zij het lintje door. Aan de bewoners overhandigde Gertrude daarnaast een cadeaubon. Hiermee kunnen zij zelf een mooi schilderij voor in de gezamenlijke woonkamer aanschaffen. De opening werd afgesloten met een borrel en een spectaculaire loterij, waarvan omliggende winkels de prijzen sponsorden.

Woonlocatie Balen van Andelplein Balen van Andelplein ligt in de wijk Bovenveen in Voorburg en biedt woonruimte aan 24 cliënten met een licht verstandelijke beperking. Het pand beschikt over moderne één-kamerstudio's, met ieder een eigen badkamer en keukenblok, en drie gezamenlijke woonkamers. Inmiddels wonen er 21 cliënten. Middin biedt ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5.500 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking, en/of een niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant