Duizenden kinderen uit Voorburg en omstreken heeft badmeester Kees leren zwemmen en hij heeft honderden zwemdiploma's uitgereikt.
Duizenden kinderen uit Voorburg en omstreken heeft badmeester Kees leren zwemmen en hij heeft honderden zwemdiploma's uitgereikt.

Badmeester Kees neemt afscheid in Forum Kwadraat

Actueel 2.056 keer gelezen

Voorburg - U kent hem vast, badmeester Kees: al ruim 13 jaar badmeester van Zwembad Forum Kwadraat, geeft de senioren met veel plezier les, zijn gezellige 50-fit groep op de maandag.

Ook bij de banenzwemmers van zwembad Forum Kwadraat is meester Kees de favoriet. Hij maakt van het banenzwemmen een gezellige sfeer en is altijd in voor een praatje. Duizenden kinderen uit Voorburg en omstreken heeft badmeester Kees leren zwemmen en hij heeft honderden zwemdiploma's uitgereikt. Met zijn grappen en grollen tijdens de zwemlessen is de zwemles altijd een feestje. Over feestjes gesproken: meester Kees heeft ook vele VIP kinderfeestjes in het zwembad begeleid, en altijd met veel plezier "gewoon omdat ik het leuk vind" zei hij dan.

Bovendien een zeer gewaardeerde collega. Altijd vrolijk en als invalmeester beschikbaar. Kortom een 'begrip' in en rondom Zwembad Forum Kwadraat. Helaas gaat Meester Kees met pensioen. "Wij gaan meester Kees heel erg missen, dus willen een uitzwaai-feest met alle klanten organiseren", aldus zijn collega's.

Op zaterdag 22 december is er een receptie. Alle klanten en leskinderen zijn dan welkom in Zwembad Forum Kwadraat. Omdat van tevoren te kunnen inschatten hoeveel koffie en fris er klaar moet worden gezet, wordt men verzocht om zich van tevoren aan te melden via fk.evenementen@sportfondsen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant