De proclamatie wordt  voorgelezen na de  bekendmaking van het nieuwe prinsenpaar (archieffoto pr).
De proclamatie wordt voorgelezen na de bekendmaking van het nieuwe prinsenpaar (archieffoto pr).

Bekendmaking nieuw prinsenpaar Damzwabbers

Actueel 439 keer gelezen

Leidschendam - Zaterdag 17 november is het Prinsenbal, het feest waarin carnavalsvereniging de Damzwabbers hun Prins en Page voor het komend seizoen bekend gaan maken.

Voordat de bekendmaking plaats zal vinden, zullen eerst Prins Strooppie en zijn Page Rafaëlla op een ludieke wijze bedankt worden voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Muziek wordt verzorgd door Rosteyn Entertainment en Feestkapel de Blaasbalgen.

Iedereen is zaterdag welkom op de feestlocatie van De Damzwabbers, de kantine van voetbalvereniging RKAVV, gevestigd op Sportparkweg 4 te Leidschendam. De festiviteiten beginnen om 20:30 uur en is voor leden gratis toegankelijk. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 10 euro.

In navolging op de bekendmaking van de Prins en Page zal zondag 18november vanaf 13:00 uur in de kantine van voetbalvereniging van RKAVV, ook de jeugdprins en page bekend gemaakt gaan worden. Vooraf zullen Jeugdprins Jelle en zijn Jeugdpage Ashley op ludieke wijze worden bedankt voor het afgelopen seizoen. Entree is op zondag gratis.

Meer informatie over De Damzwabbers is te vinden op www.damzwabbbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant