Ruim 150 senioren waren op de Seniorendag afgekomen en zij hadden het prima naar hun zin (foto pr).
Ruim 150 senioren waren op de Seniorendag afgekomen en zij hadden het prima naar hun zin (foto pr).

Swingende Seniorendag Leidschenveen -Ypenburg

Actueel 369 keer gelezen

Leidschenveen - Het 's Gravendreef college in Leidschenveen stond zaterdag 10 november in het teken van de Seniorendag.

Ruim 150 senioren waren op deze happening afgekomen. Er was volop gelegenheid voor het volgen van workshops. En met het thema 'Back to the Sixties' spatte de energie van de dansvloer. Gedurende de dag verzorgde Niek Vianen de muzikale omlijsting, met accordeon en keyboard, wat mede bijdroeg aan de prima sfeer van de dag.

Tussendoor kon de muziekkeuze worden gemaakt op een echte jukebox, waar je ook in petticoat bij op de foto kon. Ondertussen werd er in de zaal gebiljart door de heren en lieten de dames de nagels lakken. De hersens werden gekraakt met de Sudoku's. En kennismaken met virtual reality was voor menige deelnemer een bijzondere ervaring.

In de gang naar de zalen was een informatiemarkt over de zorgmogelijkheden dicht bij huis. Politie en brandweer gaven preventietips en bij de kraam van de bibliotheek was een quiz op te lossen. Tussen de optredens door kon je fraaie bloemstukken en creatieve kerstmannetjes maken. Medewerkers van het gezondheidscentrum voerden gezondheidschecks uit.

Optredens waren er nog van theater De Ouwe Rotten en dansgroep Dance to the Sixties. De middag werd afgesloten door Tante Lien, met gezellige verhalen en prachtige liedjes. Tijdens het buffet zorgde een tafelgoochelaar voor verrassende acts.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant