Foto's: Michel Groen
Foto's: Michel Groen Foto: Michel Groen

Enorme drukte bij aankomst Sinterklaas

Actueel 1.188 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De kade in Leidschendam en Voorburg stond vandaag vol met kinderen en hun ouders in afwachting van Sint en zijn Pieten. Om 10.30 meerde Sinterklaas aan in Leidschendam en om 13.00 uur in Voorburg. 

Na aankomst in Leidschendam wandelde de Sint naar een groot podium op de Damlaan. Tijdens deze wandeling opende hij de werkplaats van Sinterklaas op de Damlaan waar tijdens de Sinterklaas periode leuke activiteiten worden georganiseerd. Vanaf 11:00 uur ging er een leuk pieten meezing- en dansspektakel van start. Bij aankomst op het podium werd de Sint officieel welkom geheten door burgemeester Klaas Tigelaar..

Rond 12.15 uur vertrok de Sint per boot richting Voorburg, waar hij rond 13:00 uur aankwam in de Huygens Haven nabij de Kerkbrug. Hij werd daar verwelkomd door wethouder Astrid van Eekelen. Om 13:30 uur ging het programma op het podium in de Herenstraat van start. Maar eerst moest hij zich een weg banen door de overvolle Kerkstraat. In het Huygenskwartier heeft hij nog een werkplaats van Sinterklaas geopend in de Herenstraat. Ook hier worden tijdens de Sinterklaas periode leuke activiteiten georganiseerd.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant