Eerste cheques uitgereikt aan goede doelen | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
V.l.n.r. Conny van Dam en Marjan Koot, Lion Marianne Knijnenburg, Henny Greven en Pieter Smit en Lion Margaret Diekhuis (foto-Ardito).
V.l.n.r. Conny van Dam en Marjan Koot, Lion Marianne Knijnenburg, Henny Greven en Pieter Smit en Lion Margaret Diekhuis (foto-Ardito).

Eerste cheques uitgereikt aan goede doelen

  •   132 keer gelezen   Actueel

Voorburg - De Goede Doelen Krant heeft het fantastische bedrag van € 10.000, opgebracht. Daardoor konden al snel de eerste twee cheques feestelijk worden uitgereikt.

Het gebeurde allemaal in Florence Woon-zorgcentrum De Mantel in Voorburg. Daar vond de buffet-avond plaats, georganiseerd door Het Krantje in samenwerking met De Mantel. Uitgenodigd waren de ondernemers die een advertentie hadden geplaatst in de Goede Doelen Krant, de schrijvers van de artikelen, de goede doelen en het team van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne. President van de vrouwenclub Marianne Knijnenburg heette de gasten welkom en bedankte Het Krantje dat deze avond mogelijk had gemaakt en De Mantel voor de gastvrijheid. Daarna maakte zij zichtbaar zeer verheugd de opbrengst van de Goede Doelen Krant 2018 bekend: € 10.000. Een indrukwekkend bedrag, waarvoor de handen stevig op elkaar gingen. De gasten genoten zichtbaar van deze avond. Over en weer werd kennis met elkaar gemaakt en zagen bekenden elkaar opnieuw.

In deze enthousiaste sfeer feliciteerde loco-burgemeester Astrid van Eekelen de Lionsclub en Het Krantje met een indrukwekkende Goede Doelen Krant en met het geweldige resultaat van deze samenwerking. De Goede Doelen Krant als prachtige verbinder tussen ondernemers, goede doelen en de Lionsclub. Het jaarmotto van de Lionsclub 'Samen ondernemen!' werd zo bijzonder in beeld gebracht.

Daarna vertelde Conny van Dam van het Alzheimer Café, over de activiteiten en de onderwerpen die in het Café door deskundigen besproken worden. Met Marjan Koot van de Stuurgroep nam zij stralend de cheque in ontvangst. Met deze €2.500,- kan het Café zeker nog twee jaar doordraaien. Voor deze cheque was op 10 november ook gebridged tijdens de Prinses Marianne Bridgedrive.

Directeur Pieter Bal vertelde over het werk van Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. en met Henny Greven nam ook hij een cheque van €2.500,- in ontvangst. De nieuwe dierenverblijven kunnen nu ingericht gaan worden.

Dit jaar was de Goede Doelen Krant inhoudelijk in het bijzonder gericht op de vijf thema's waar de hulp van de Lions de komende jaren speciaal op gericht is: kinderkanker, diabetes, duurzaamheid, een einde aan onnodige blindheid en een einde aan honger in de wereld. Het thema 'Kinderkanker' is ook al sinds 2012 een speerpunt. In dat jaar ging de actie Naambadges voor KiKa van start. De naambadges kosten € 12,50 per stuk en daarvan gaat € 5,30 naar KiKa. De Naambadges worden nog steeds verkocht via https://voorburgprinsesmarianne.lions.nl/kika-naambadges.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>