(Foto: Kees Stuip Fotografie)
(Foto: Kees Stuip Fotografie)

Feestelijke opening Fresh!

Actueel 1.946 keer gelezen

Leidschendam - Fresh!, de versmarkt van Leidsenhage, de toekomstige Mall of the Netherlands, wordt morgen (donderdag 29 november) feestelijk geopend. Het officiele startschot wordt om 11.20 uur gegeven door Meester Boulanger, Meester Patissier en tv-persoonlijkheid Robèrt van Beckhoven. 

Bezoekers worden van 29 november t/m 2 december getrakteerd op kookworkshops, proeverijen, demonstraties en optredens. Het weekend gaat van start met de finale van de taartwedstrijd o.l.v. Robèrt van Beckhoven (bekend van o.a. Heel Holland Bakt en de CupCakeCup). Hij beoordeelt samen met 3 ondernemers uit Fresh! de taart van de 25 finalisten op smaak, uitstraling en techniek. 
Versmarkt Fresh! is het eerste volledig nieuwe gedeelte in Leidsenhage. In 2020 staat de feestelijke opening van Mall of the Netherlands gepland. Voor meer informatie: www.mallofthenetherlands.com en www.leidsenhagevernieuwt.nl

Met ruim 29 verschillende verswinkels op circa 4000 m2 is Fresh! de nieuwe versmarkt binnen de toekomstige Mall of the Netherlands. Hier zijn uitsluitend winkels en kiosken gevestigd met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen of om ter plekke te eten. Het is een unieke en prettige omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Bovendien is het ook een plek voor ontspanning en vermaak met de focus op smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden met enige regelmaat uiteenlopende evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant