Herenselectie EHC serveert een driegangen diner (Foto: EHC)
Herenselectie EHC serveert een driegangen diner (Foto: EHC)

Herenselectie EHC kookt voor eigen ballonhal

Actueel 309 keer gelezen

Leidschendam - De herenselectie van EHC – die momenteel speelt in de landelijke eerste divisie -  serveerde vrijdag 30 november een heerlijke maaltijd aan mensen die EHC een warm hart toedragen. De winst (bijna €1000,-) van deze succesvolle avond werd overgemaakt aan de vereniging voor de financiering van een ballonhal.

EHC zet in januari 2019 een eigen ballonhal neer voor wedstrijden en trainingen op de thuisbasis, sportpark De Groene Zoom. Een grote sprong voorwaarts voor deze gezellige en succesvolle handbalvereniging.

Maar zo'n hal komt er niet zomaar. Daarom is de club al twee jaar lang bezig om de financiering van het project rond te krijgen. De hele club is er bij betrokken, zo ook de selectie van Heren 1.De EHC kantine was op 30 november ingericht als een professioneel restaurant. Meer dan 40 belangstellenden genoten deze avond van een heerlijk driegangendiner. 

De keukenbrigade, bestaande uit selectiespelers, werd geleid door ex-kok Jury van Vliet. De bediening aan de tafels werd gedaan door de spelers, allemaal keurig wit gekleed. Uit alles bleek dat de herenselectie niet alleen in het veld een team is maar ook als er een ingewikkeld diner moet worden gemaakt en uitgeserveerd. Het werd een gezellige avond, zeker toen Sinterklaas nog even langs kwam met twee Zwarte Pieten. De roep klonk dan ook al snel om dit een jaarlijkse traditie te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant