Start van de Santa Run elders (foto: Rotary Nederland).
Start van de Santa Run elders (foto: Rotary Nederland).

Rotary Voorburg Santarun in Huygenskwartier

Actueel 724 keer gelezen

Voorburg - In het Huygenskwartier en het oude centrum van Voorburg vindt op 16 december vanaf 15:00 uur de derde Rotary Voorburg Santarun plaats.

Een geweldige middag hebben met vrienden, familie en kennissen, én het goede doel steunen? Dat is waar Voorburg Rotary Santarun voor staat. Gesteund worden dit jaar twee goede doelen. Een natuurspeeltuin voor Buitengoed Dorrepaal en een clubhuis voor de Voorburgse Rugbyclub. De Santarun is een prachtig evenement dat iedereen in een kerstsfeer brengt. Honderden kinderen en ouders –allemaal met een rood kerstpak aan – lopen voor de lol en voor de leuke sfeer een rondje van 3 km rond de Herenstraat in Voorburg. Alle vriendengroepen, kinderen en ouders, collega's en sportliefhebbers van Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen – wandelend, rennend of aanmoedigend.

Alle sportverenigingen, basisscholen en middelbare scholen worden uitgenodigd om aan de Voorburg Rotary Santarun mee te doen. Voor €10,- p.p. kan iedereen deelnemen. Daarvoor krijgen alle deelnemers een kerstmannenpak dat je na afloop mag houden. Kijk voor alle info en inschrijven op https://voorburg.rotarysantarun.nl/inschrijven/., of voor sponsoring op https://voorburg.rotarysantarun.nl/sponsors/.

Het nog nieuw te realiseren Grand Café-Restaurant 'De Heeren van Huygens' is de nieuwe hoofdsponsor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant