Afbeelding
Michel Groen

Twee nieuwe jongerenwerkers in de wijken

Actueel 200 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sport en Welzijn (SenW) is twee jongerenwerkers rijker. De twee nieuwe aanwinsten zijn Erfan Nobari (26) en Remco Stolze (27).

Bij het Jongerenwerk wil SenW de jongeren leren kennen. Zij zoeken de jongeren op in de wijk, organiseren inloopactiviteiten en bieden indien nodig individuele begeleiding en coaching.

Erfan Modjalled Nobari (jongerenwerker): "Ik heb sociaal cultureel werk gestudeerd en heb zelf een en ander aan ervaring op kunnen doen in dit veld. Bij SenW zal ik hoofdzakelijk bezig zijn met het ambulant jongerenwerk op straat en individuele trajectbegeleiding".

Remco Stolze (jongerenwerker): "Mijn werkzaamheden bij SenW zullen voornamelijk gaan rondom de programmering van activiteiten, jongeren leren organiseren en een gedeelte communicatie. Ik zie het als een uitdaging om jongeren te inspireren hun talenten en dromen achterna te gaan".

Jongerenwerk
De jongerenwerkers van SenW zoeken jongeren op waar ze zijn: op straat, in jeugdaccommodaties, in hun digitale wereld en op andere vindplekken. Ook de SenW-locaties op de Dobbelaan in Leidschendam en de Fransstraat in Voorburg zijn voor jongeren veilige en vertrouwde ontmoetingsplekken. Hier kunnen zij zich in hun vrije tijd verder ontwikkelen, op zoek gaan naar hun talenten en gezellig samen zijn met vrienden en vriendinnen.

Uit de krant