Logo hetkrantje-online.nl
In de supermarkt werden sporen en camerabeelden veiliggesteld (foto: Rene Hendriks/Regio15)I.
In de supermarkt werden sporen en camerabeelden veiliggesteld (foto: Rene Hendriks/Regio15)I.

Poging tot overval op supermarkt aan Burgemeester Sweenslaan

  •   819 keer gelezen   Actueel

Leidschendam -Een onbekende persoon heeft gisteravond (donderdag 10 januari) gepoogd een supermarkt van Dirk te overvallen aan de Burgemeester Sweenslaan.

Rond 19.45 uur kwam een man de winkel binnen en probeerde met een mes geld uit de kassa buit te maken. Toen dit niet lukte is de man ervandoor gegaan in de richting van de Amstelhof.

De politie kwam met veel personeel, waaronder de honden brigade, te plaats en ging op zoek naar de overvaller en stelde sporen en camerabeelden in de supermarkt veilig. Enkele getuigen hebben op het bureau een verklaring afgelegd.

De verdachte werd niet meer aangetroffen.

De politie meldde op zoek te zijn naar een ongeveer 17-jarige donkergetinte iongen van ongeveer 1.80 m lang met een normaal postuur, die een blauw Adidas-trainingspak droeg met capuchon en drie witte strepen. Verder droeg hij donkere Nike-sportschoenen met een witte zool en een wit Nike-logo. Ook droeg hij mogelijk donkere handschoenen. In zijn linkerhand droeg hij een plastic tas en in zijn rechterhand een klein mes.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van de poging overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Meer berichten