Het bestuur van de nieuw leven ingeblazen afdeling van de SP in Leidschendam-Voorburg (foto: Dennis Molenaar).
Het bestuur van de nieuw leven ingeblazen afdeling van de SP in Leidschendam-Voorburg (foto: Dennis Molenaar).

Politieke partij SP keert terug in Leidschendam Voorburg

Actueel 936 keer gelezen

Leidschendam - Na een lange stilte is de SP weer actief in Leidschendam Voorburg. In september is er een nieuw bestuur gekozen.

Tayfun Akkurt, de nieuwe voorzitter, is werkzaam bij justitieel kader, Tamara Tom webmaster komt uit de zorg, Robbert Vink penningmeester zit in het onderwijs, Petra Mast algemeen secretaris is actief als marketing- en communicatieadviseur en algemeen bestuurslid Henk de Raadt is rots in de branding.

De partij organiseert haar eerste politiek café/ nieuwjaarsborrel op zaterdag 26 januari van 15.00 – 18.00 uur. In Het Veur Theater op de Damlaan 44 in Leidschendam. Naast vele leden, sympathisanten en bewoners zullen vertegenwoordigers van relevante maatschappelijke organisaties en personen uit de gemeente aanwezig zijn. Drie sprekers vertellen over de zorgen van de SP en de mogelijke sluiting van Antoniushove en Bronovo. Dit zijn Henk van Gerven (Tweede Kamerlid SP) en professor Martin Buijsen (Erasmus Universiteit Rotterdam) en een specialist uit de regio Den Haag. Er zijn ook activiteiten zijn voor kinderen, zoals een SP-kleurwedstrijd met leuke prijzen. Men kan op de foto met Lilian Marijnissen (met levensecht portret) en de eerste tien leden ontvangen het boek 'Grip' van Ron Meijer cadeau. Tevens is er muziek. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 januari via leidschendam-voorburg@sp.nl of op tel. 06-42294789.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant