In de Vlietzone, Virulylaan 50, moeten gebouwd gaan worden (Foto: Google Streetview).
In de Vlietzone, Virulylaan 50, moeten gebouwd gaan worden (Foto: Google Streetview).

Bewoners maken zich zorgen over Villa Futura

Actueel 1.140 keer gelezen

Leidschendam - Bewoners bij Park Leeuwenbergh maken zich zorgen over het plan Villa Futura, waarvoor aan de Virulykaan 50 20 tot 30 appartementen gebouwd gaan worden. Dinsdag 22 januari vindt er om 19.00 uur in Brak/'t Swaentje een presentatie plaats van de Werkgroep Vlietzoom-West/park Leeuwenbergh over de gevolgen van Villa Futura.  

De locatie ligt voor 80% op Haags grondgebied en valt voor 20% onder Leidschendam-Voorburg. Voor zowel de fysieke infrastructuur als de nutsinfrastructuur is Villa Futura echter volledig aangewezen op de voorzieningen in Park Leeuwenbergh. 

Villa Futura is een nieuw te ontwikkelen woongemeenschap voor én door actieve mensen van alle leeftijden, die samen een prettige en duurzame leefomgeving willen creëren. De bouwplannen van Villa Futura laten zien dat invloeden van buiten de eigen gemeente het leven van inwoners van Leidschendam-Voorburg ingrijpend kunnen beïnvloeden. Met de presentatie willen enkele bewoners, verenigd in de Werkgroep Vlietzoom-West / park Leeuwenbergh, de leden van de raad informeren over deze ontwikkelingen vanuit Den Haag voor de Leidschendamse enclave Park Leeuwenbergh.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant