De eerste sluisdeur wordt teruggehangen in de Leidschendamse sluis (foto: AS Media).
De eerste sluisdeur wordt teruggehangen in de Leidschendamse sluis (foto: AS Media).

Eerste sluisdeuren zijn terug

Actueel 481 keer gelezen

Leidschendam - Eind deze week wordt het onderhoud aan de Zuidbrug van de Leidschendamse sluis afgerond en zijn de brug en sluisdeuren teruggeplaatst.

Maandag werden de eerste deuren weer ingehesen. Tot vrijdag 18 januari 16.00 uur voert de provincie Zuid-Holland werkzaamheden uit aan de Sluisbrug. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de Noordbrug. Autoverkeer wordt omgeleid via de Sijtwendetunnel.

Half februari is de Noordbrug aan de beurt.

Andere werkzaamheden
Tot en met zondag 20 januari voert de provincie Zuid-Holland tevens werkzaamheden uit aan de Oude Tolbrug. Alleen voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) kunnen dan van de brug gebruik maken. Autoverkeer wordt omgeleid via Rijswijk (Haagweg/Laan van Hoornwijck) of de Binckhorst (Maanweg).

Tot en met 18 januari voert Stedin werkzaamheden uit aan de kabels en leidingen in de Raadhuisstraat (Voorburg) om Rustoord te voorzien van energie. Het verkeer komende van en richting de Kerkbrug wordt met behulp van tijdelijke verkeerslichten en verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant