Afbeelding

Wie wordt de ondernemer van het jaar 2019?

Actueel 379 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het bij elkaar tellen van de stemmen, gegeven door de vakjury en de publieksjury, levert drie genomineerden op: Impuls Mantelzorgmakelaar, Slagerij Voorburg en Anne Marie Boorsma. Tijdens de ondernemersbijeenkomst Klaar voor de Start op 23 januari, georganiseerd door MKB, VOC en LBC, maken zij kans op de prijs MKB-Het Krantje Ondernemer van het Jaar 2019.

De prijs MKB-Het Krantje Ondernemer van het Jaar 2019 is een gecombineerde prijs waarbij de winnaar wordt bepaald door een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestaat uit leden van MKB Leidschendam-Voorburg en de publieksjury uit lezers van het Krantje. Wie de meest innovatieve, enthousiaste ondernemer is die wat toevoegt aan het ondernemersklimaat van Leidschendam-Voorburg wordt bekent gemaakt tijdens de ondernemers bijeenkomst Klaar voor de Start op 23 januari. 

De vakjury van het MKB Leidschendam-Voorburg had drie ondernemers genomineerd. Impuls Mantelzorgmakelaar vinden zij een mooi initiatief voor een sterk groeiende maatschappelijke uitdaging. Het is vernieuwend en passend in de huidige tijd. Jochem Beyer van kaas-, wijn- en delicatessenwinkel Proefhuys is een ondernemer met hart voor zijn product en klanten. Hij vierde in 2018 het eerste jubileumjaar. Restaurant Bregje in het Neherlab in Leidschendam is een initiatief met lef om op deze locatie een bedrijf te openen. Het is een restaurant met een prima prijs/kwaliteit-verhouding en heeft vriendelijke bediening. Slagerij Voorburg behaalde via de publieksjury 41% van de stemmen gevolgd door Anne Marie Boorsma met 16% en Bloemenkabinet met 10% van de stemmen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant