Megan Melief zet 31 januari de volgende stap met de band MNT (foto: Ot Douwes).
Megan Melief zet 31 januari de volgende stap met de band MNT (foto: Ot Douwes).

Muzikaal Open Podium met vleugje dans

Actueel 194 keer gelezen

Voorburg - Het eerste Open Podium Talentenloods in het nieuwe jaar in Theater Ludens wordt bijzonder muzikaal met een vleugje dans. De jeugd van 12 tot 21 jaar laat zich weer van zijn beste kant zien.

Wethouder Astrid van Eekelen verricht de opening en neemt plaats in de jury. Ook komt de nieuwe jonge burgemeester van Madurodam aan het woord, Ties Brink. Hoe word je burgemeester op je 16e? En wat te denken van een paar maanden pianoles als 12-jarige en dan al zo spelen? Winnares worden op je 9e van de Rijswijk Talent Award? Auditie willen doen als meisje met gitaar bij de Herman Brood Academie? Een vijfkoppige band vormen met trompet en trombone? Hoe komen Techniek en Klassiek bij elkaar? En jong geleerd, maar ouder gedaan

Jurylid Monica Verschoor scoorde in de jaren '70 een hit en heeft nu een programma HIT voor scholen over diverse muziekgenres. Zij verzorgt een kort gastoptreden. De entreeprijs ibedraagt €5,- en is gratis voor jeugd tot 21 jaar. Aanvang 19.30 uur. Kaarten reserveren op www.theaterludens.nl.

Het volgende Open Podium is 28 maart en 18 april. Er is nog plaats voor 18 april. Alle talenten zijn welkom: van pop tot klassiek, van dans tot poëzie en techniek. Aanmelden kan op www.talentenloods.nl. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant