[ONDERNEMER IN BEELD] Goodiebag voor klanten bij 20-jarig jubileum Soin Total | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Claudia van Heck heeft voor haar klanten een jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving klaar staan (foto/tekst: Inge Koot).
Claudia van Heck heeft voor haar klanten een jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving klaar staan (foto/tekst: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

Goodiebag voor klanten bij 20-jarig jubileum Soin Total

  •   307 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Schoonheidssalon Soin Total viert dit jaar haar 20-jarig jubileum met vele leuke acties. Het jubileumjaar start voor elke klant met een goed gevulde goodiebag. Bij Soin Total gaat het niet alleen om de uiterlijke verzorging. Ook de innerlijke verzorging van lichaam en geest komen aan bod tijdens een behandeling bij Holistisch schoonheidsspecialiste Claudia van Heck.

Claudia van Heck is sinds 1993 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Zij heeft zich de afgelopen vijf jaar gespecialiseerd in de holistische benadering van het vak en heeft de opleiding tot aromatherapeut afgerond. "Ik ben als schoonheidsspecialist niet alleen gefocust op de buitenkant, maar gericht op de mens als geheel. Mijn gezichtsbehandelingen, gebaseerd op aromatherapie, worden speciaal voor mijn klant op maat gemaakt. Ik werk met 100% natuurlijke producten van plantaardige extracten verrijkt met heerlijke etherische oliën. De oliën hebben elk een specifieke werking op lichaam én geest. Want wie zich van binnenuit mooi, ontspannen en goed voelt, zal dit ook aan de buitenkant uitstralen."

Bij haar schoonheidsbehandelingen maakt Claudia gebruik van onder andere het merk Lakshmi. De producten van Lakshmi zijn 100 % natuurlijk en BIO ECO gecertificeerd. Lakshmi combineert aromatherapie, de kracht van edelstenen met de Ayurveda en de leer van het leven. Deze holistische leer is afkomstig uit India en bestaat al meer dan 5000 jaar. 

Na een uitgebreide diagnose bepaalt Claudia aan de hand van de elementen water, lucht, vuur, ether en aarde welk huidtype haar klant heeft. De focus ligt op het bieden van praktische adviezen over huidverzorging, voeding en levensstijl, met als doel om de huid, gezondheid en welzijn te herstellen of te verbeteren. Claudia wil haar klanten leren hoe zij balans in hun lichaam en geest kunnen brengen.

Claudia heeft passie voor haar werk en dat merken haar klanten. Elke behandeling is uniek waarbij er van het moment wordt uitgegaan. "Hoe iemand zich voelt is bepalend voor de oliën die ik gebruik en de behandeling die ik geef. Mijn klant krijgt een behandeling op maat in een rustige en ontspannen omgeving. Ze voelen zich na de behandeling als herboren."

Ook geeft Claudia klankschaalmassages. "Dit is een helende massage waarbij de klank en trillingen van de klankschalen diep op verschillende lagen van het lichaam inwerken. Zo kunnen de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen worden."

Meer informatie over Soin Total is te vinden op de facebookpagina 'Soin Total' en op de website www.sointotal.nl. Ook zijn hier leuke acties te vinden en informatie over het jubileum. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06-27255012 of mailen naar info@sointotal.nl. De jubileum goodiebag met leuke producten van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg en omgeving staat klaar voor klanten bij een volledige schoonheidsbehandeling maar op is op!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>